Haber

BİM-MHP gerilimi sokakları karıştırdı! Dükkanların camlarını kırıp “Devlet Babası” yazdılar

Zincir marketlerde son dönemde yaşanan fahiş fiyat artışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den büyük tepki gördü.

BAHÇELİ YÜKSEK GERİLİMİNE AYKAÇ’TAN CEVAP

BİM CEO’su Galip Aykaç’ın fiyatların alışılmadık bir şekilde arttığını belirten Bahçeli’ye “Sürekli fiyat artıran zincir mağazaların FETÖ ile irtibat ve ilişkisinin dikkatle araştırılması gerektiğine inanıyoruz” yanıtı ortalığı karıştırdı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA YÜKLENİYOR

Aykaç’ın “Bizi FETÖ ile tehdit eden parti liderlerine bir sözümüz var. Bu ülkenin güzel insanları sizin yalanlarınıza itibar etmedi” yanıtı MHP cephesinde büyük bir gerginliğe neden olurken, şimdi de tansiyonun yükseldiği görüntüler… sokağa dökülmesi internette de gündeme geldi.

MAĞAZALARIN CAMLARINI KIRARAK “DEVLET BABASI” YAZDILAR

Antalya’da gece saatlerinde çekilen ve sosyal medyada viral olan görüntülerde, bazı mahalle ve ilçelerde bulunan BİM marketlerinin camlarının kırıldığı ve üzerine “Devletin Babası” yazılarının yazıldığı görüldü. İnternete düşen görüntüde maskeli iki kişinin mağazanın önüne gelip ellerinde spreylerle cama yazı yazdığı görülürken, başka bir görüntüde yüzü görünmeyen bir kişinin elindeki şişeyi aldığı anlar yaşandı. elindeki dev taş modül, mağazanın camlarını kırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu